Website De Shuttle is vernieuwd!

20 juli 2017

Badmintonvereniging De Shuttle is verheugd te vermelden dat wij sinds vandaag onze vernieuwde website hebben gelanceerd! Een moderne en gebruiksvriendelijke website met een overzichtelijke navigatie en veel nieuwe mogelijkheden.

Wat is er veranderd?

De website is door de jaren heen verouderd en er was weinig interactie met de bezoekers. Het bestuur heeft daarom besloten de website volledig op de schop te nemen en heeft deze na de laatste speeldag offline gehaald om alles te vernieuwen. Er zijn veel nieuwe features toegevoegd! Denk aan een actueel nieuwsoverzicht, overzichtelijke jaaragenda, sponsorpagina’s, competitieoverzichten (teamindeling, recente uitslagen en verslagen) en nog veel meer informatie over vereniging. Je kunt zelfs het bestuur en de trainers beter leren kennen!

Nieuw: De Shuttleshop

De Shuttle introduceert ‘’De Shuttleshop’’, een webshop waar iedereen zijn of haar clubshirt, clubbroekje en trainingspak kan bestellen! Daarnaast is De Shuttle een samenwerking aangegaan met Sport en Vrijetijd in Krommenie. Een aantal best verkopende producten en diensten, zoals gripjes en rackets bespannen, staan vermeld in de webshop. Als lid van De Shuttle kun je de club nu ook financieel steunen bij het aankopen doen bij Sport en Vrijetijd. Lever je bonnetje in bij het bestuur en de club ontvangt een percentage van het aankoopbedrag retour!

Heb jij een leuk artikel, wedstrijdverslag of foto voor de website? Mail deze dan naar secretaris.deshuttlewormer@gmail.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

© Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2024 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services