Bestuur

Dagelijks bestuur

 • Wim Villano
  Wim Villano
  Penningmeester
 • Jeroen Bleekendaal
  Jeroen Bleekendaal
  Voorzitter
 • Jason Harwijne
  Jason Harwijne
  (Wedstrijd)Secretaris

Overige bestuursleden

 • William Hartog
  William Hartog
  Ledenadministrateur en notulist
 • Rieneke ten Berge
  Rieneke ten Berge
  Algemeen bestuurslid
 • Edwin van der Meer
  Edwin van der Meer
  Recreantenvertegenwoordiger
 • Cindy Al
  Cindy Al
  Jeugdvoorzitter
Sponsoren
© Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2020 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services
Wim Villano
Penningmeester

Hallo, ik ben de penningmeester van de vereniging. Al meer dan 30 jaar speel ik badminton bij De Shuttle, waarvan al 27 jaar competitie. Het badmintonvirus heb ik ook op mijn zoons weten over te brengen en zij zijn ook lid en spelen competitie bij de jeugd.

Mocht je een vraag hebben op financieel of ander gebied, neem gerust contact met mij op. Kom naar mij toe in de zaal of mail me. Zie je in de sporthal!

E-mail: Penningmeester.deshuttlewormer@gmail.com

Jeroen Bleekendaal
Voorzitter

Ik ben Jeroen Bleekendaal. Ik geef 28 jaar training bij de Shuttle. Ik ben begonnen als recreantentrainer voor de senioren en momenteel geef ik de jeugd competitiespelers training.

Training geven vind ik heel leuk: om lekker de interactie met de spelers te hebben en mijn ideeën over hoe badminton gespeeld moet worden over te brengen. Ik probeer de trainingen heel afwisselend te houden, waar hard werken zeker bij hoort, maar ook veel techniek en tactiek. Om iets goed aan te leren is er veel herhaling nodig. Dit probeer ik zo te doen, zodat de spelers niet door hebben dat ze” weer” hetzelfde aan het trainen zijn.

Zelf speel ik competitie. Ik heb 28 jaar in het eerste team gespeeld en nu speel ik in het 2de team. Ik heb mijn trainersdiploma: Sportleider 3.

Ik heb ook training gegeven bij Zaanstad, ’t Vennewater, HHW en Bavio. Tevens ben ik ook voorzitter en maak ik deel uit van de jeugdcommissie.

E-mail: Bleekendaaljeroen@gmail.com

Jason Harwijne
(Wedstrijd)Secretaris

Ik ben Jason, ben 22 jaar oud en speel al 11 jaar badminton bij De Shuttle. Ik speel ook competitie in Team 3.

In het seizoen 2015/ 2016 ben ik begonnen als wedstrijdsecretaris. Mijn werkzaamheden verschillen van het invoeren van de competitiestanden tot het onderhouden van contact met de Badmintonbond. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor iedereen omtrent vragen over de competitie.

In het seizoen 2016/ 2017 ben ik begonnen als secretaris. Dit houdt in dat ik, in samenwerking met het bestuur, alle vormen van communicatie (mail, social media, maar ook persoonlijk contact) optimaal laat verlopen. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor allerlei vragen en coördineer ik de aan- en afmeldingen van onze leden.

E-mail: Secretaris.deshuttlewormer@gmail.com

William Hartog
Ledenadministrateur en notulist

Mijn naam is William Hartog, ik ben 56 jaar oud. Zelf speel ik geen badminton. Via mijn dochter, Michelle, die bij de jeugd speelt, ben ik bij de club betrokken en vindt het leuk om als ouder de vereniging te ondersteunen.

Mijn rol binnen het bestuur bestaat uit het organiseren en notuleren van de bestuursvergaderingen en de ALV. Daarnaast verwerk ik mutaties in de ledenlijst en verzorg de aan- en afmeldingen bij de bond.

E-mail: Whartog@quicknet.nl

Rieneke ten Berge
Algemeen bestuurslid

Hoi allemaal. Ik ben Rieneke, 29 jaar, woon in Krommenie en ben al sinds 2000 met heel veel plezier lid van de Shuttle. Ik speel eigenlijk sinds het begin ook al competitie, natuurlijk begonnen bij de jeugd. Na wat jaartjes zelf spelen ben ik gaan helpen bij de jeugdcommissie en ben via die weg langzaamaan in het bestuur terecht gekomen.

Binnen het bestuur heb ik verschillende functies gehad, maar sinds vorig jaar ben ik algemeen bestuurslid. Ik regel onder andere de shirts, de ouderwetse papieren post en verder spring ik bij waar nodig. Mocht je mij nodig hebben, kun je me bereiken via onderstaand e-mailadres.

Tot in de sporthal!

E-mail: R13n3k3@gmail.com

Edwin van der Meer
Recreantenvertegenwoordiger

Hoi, ik ben Edwin van der Meer, 53 jaar en ik speel 1,5 jaar bij De Shuttle als recreant. Mijn dochter, Isa, speelde al een aantal jaren en hierdoor ben ik ook enthousiast geworden. Ik ben als afgevaardigde van de recreanten in het bestuur gekomen. Als er dus vanuit deze hoek zaken voor het bestuur zijn, kan dit via mij.

E-mail: Evandermeer@live.nl

Cindy Al
Jeugdvoorzitter

Mijn naam is Cindy Al en ik geef badmintontraining aan onze nieuwe jeugdleden vanaf 5 jaar. Ik speel competitie in de eerste klasse. Tevens ben ik jeugdvoorzitter en zit in de jeugdcommissie en het bestuur van De Shuttle.

Het leuke aan training geven aan recreantenjeugd is dat de meeste kinderen in het begin erg onzeker zijn over wat zij kunnen. Na een aantal trainingen zie je al veranderingen: Ze kunnen serveren, shuttles terugslaan, zo snel kan het gaan!

Wat ik het belangrijkste vind is het plezier in badminton en het samen sporten en elkaar accepteren. Het is niet alleen training geven, maar ook verder kijken naar wat je kan betekenen voor de spelers. Als ik ervoor kan zorgen dat spelers met plezier komen badmintonnen en moe maar voldaan weer naar huis gaan is mijn training weer geslaagd!

Verder over mij:
Ik woon in Wormer, heb één zoon, twee dochters en een kleindochter. Mijn werk is in Limmen, waar ik gastvrouw ben in een verzorgingshuis. Hobby’s zijn, hoe kan het ook anders, badminton, wandelen en lezen.

Wil je meer weten over de trainingen dan kun je mailen naar het onderstaande e-mailadres.

Hopelijk tot snel in de sporthal!

E-mail: Rolise@hetnet.nl