Bestuur

Dagelijks bestuur

 • Esther Roode
  Esther Roode
  Penningmeester
 • Jeroen Bleekendaal
  Jeroen Bleekendaal
  Voorzitter
 • Jason Harwijne
  Jason Harwijne
  Secretaris

Overige bestuursleden

 • Isa van der Meer
  Isa van der Meer
  Wedstrijdsecretaris
 • Eugène Dreuning
  Eugène Dreuning
  Algemeen bestuurslid
 • Lisanne Bos
  Lisanne Bos
  Notulist
 • Cindy Al
  Cindy Al
  Jeugdvoorzitter
Sponsoren
© Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2024 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services
Esther Roode
Penningmeester

Hoi allemaal,

Ik ben Esther Roode-de Jong en vanaf seizoen 2022-2023 ben ik de nieuwe penningmeester als opvolger van Wim.

Ik badminton al vanaf mijn 10e. Ik ben ooit begonnen bij Mavis bij de Wadden in Koog aan de Zaan (38 jaar terug…), daarna heb ik een blauwe maandag bij O.D.S. in Zaandam gespeeld. Daar moest ik stoppen i.v.m. een arm/schouderblessure, waardoor ik jarenlang niet heb kunnen spelen.

Toch heb ik mijn liefde voor badminton kunnen doorgeven aan mijn kinderen. Zij spelen al een aantal jaar bij De Shuttle en sinds maart 2022 ben ik zelf ook weer begonnen.

Verder heb ik een grote passie voor cijfers en hoefde ik dus niet lang na te denken over de vraag of ik penningmeester bij De Shuttle wilde worden!

Dus voor alle financiële vragen kun je bij mij terecht. Het e-mailadres blijft vertrouwd: penningmeester.deshuttlewormer@gmail.com.

Jeroen Bleekendaal
Voorzitter

Ik ben Jeroen Bleekendaal. Ik geef 33 jaar training bij de Shuttle. Ik ben begonnen als recreantentrainer voor de senioren en momenteel geef ik de jeugd competitiespelers training.

Training geven vind ik heel leuk: om lekker de interactie met de spelers te hebben en mijn ideeën over hoe badminton gespeeld moet worden over te brengen. Ik probeer de trainingen heel afwisselend te houden, waar hard werken zeker bij hoort, maar ook veel techniek en tactiek. Om iets goed aan te leren is er veel herhaling nodig. Dit probeer ik zo te doen, zodat de spelers niet door hebben dat ze” weer” hetzelfde aan het trainen zijn.

Zelf speel ik competitie. Ik heb 28 jaar in het eerste team gespeeld en nu speel ik in het 2de team. Ik heb mijn trainersdiploma: Sportleider 3.

Ik heb ook training gegeven bij Zaanstad, ’t Vennewater, HHW en Bavio. Tevens ben ik ook voorzitter en maak ik deel uit van de jeugdcommissie.

E-mail: voorzitter.deshuttlewormer@gmail.com

Jason Harwijne
Secretaris

Ik ben Jason, 28 jaar oud en speel al meer dan 16 jaar badminton en competitie bij De Shuttle.

In het seizoen 2016/2017 ben ik begonnen als secretaris. Dit houdt in dat ik, in samenwerking met het bestuur, alle vormen van communicatie (mail, WhatsApp, social media, maar ook persoonlijk contact) optimaal laat verlopen. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor allerlei vragen en coördineer ik samen met Eugène de aan- en afmeldingen van onze leden. Daarnaast zorg ik voor professionalisering van de vereniging in de vorm van passende content, nieuwe ideeën bedenken en deze doorvoeren. Vanaf seizoen 2015/2016 tot en met 2021/2022 ben ik ook nog wedstrijdsecretaris geweest.

E-mail: Secretaris.deshuttlewormer@gmail.com

Isa van der Meer
Wedstrijdsecretaris

Hoi, ik ben Isa van der Meer, 19 jaar en speel sinds mijn 8e badminton bij De Shuttle. Toen ik 10 was ben ik ook competitie gaan spelen. In het seizoen 2022/2023 speel ik competitie in team 3.

Ik ben gevraagd om wedstrijdsecretaris te worden en heb ja gezegd! Mijn werkzaamheden hierbij zijn, onder andere, het contact houden met de bond, controleren of iedereen de standen op tijd invult en verder kunnen jullie mij vragen stellen over de competitie.

E-mail: Isavdmeer@live.nl

Eugène Dreuning
Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Eugène Dreuning, ik woon in Wormerveer en ben 23 jaar. Ik speel zelf competitie in Team 1 en ben behoorlijk gedreven.

Mijn rol binnen het bestuur bestaat uit het organiseren en notuleren van de bestuursvergaderingen en de ALV. Daarnaast verwerk ik mutaties in de ledenlijst en verzorg de aan- en afmeldingen bij de Bond.

Lisanne Bos
Notulist

Hi allemaal! Mijn naam is Lisanne Bos en ik ben 20 jaar. Ik speel al sinds mijn zesde badminton bij De Shuttle. Mijn opa heeft de club opgericht en mijn moeder en oom hebben altijd hier gebadmintond. Inmiddels is mijn oom voorzitter van de club en treed ik in zijn voetsporen door als notulist te beginnen in het bestuur.

Ik speel zelf in De Shuttle 1 in de Vijfde Divisie. Als ik op de trainingsavonden wat tijd over heb, dan help ik graag bij het training geven van de jeugd. Daarnaast zit ik in de Jeugdcommissie en regel ik leuke evenementen voor de kinderen.

Cindy Al
Jeugdvoorzitter

Hoi, mijn naam is Cindy en ik geef badmintontraining aan onze recreanten jeugdspelers vanaf 5 jaar. Ik ben verder jeugdvoorzitter, zit in de jeugdcommissie en het bestuur van De Shuttle. Tevens speel ik ook competitie en probeer de jeugd het enthousiasme mee te geven om dat ook te
gaan doen.

Het leuke aan training geven aan onze recreanten jeugdspelers is dat de meeste kinderen in het begin erg onzeker zijn, maar na een aantal trainingen zie je al resultaat! Wat ik het belangrijkste vind is het plezier in badminton, het samen sporten en elkaar accepteren. Het is niet alleen training geven, maar ook verder kijken wat je kunt betekenen voor de spelers. Als ik ervoor kan zorgen dat de spelers met plezier komen badmintonnen en moe maar voldaan weer naar huis gaan, is mijn training weer geslaagd!

Wil je meer weten over mijn trainingen dan kun je mailen naar het onderstaande e-mailadres. Hopelijk tot snel in de sporthal!

E-mail: Rolise@hetnet.nl