Jeugd informatie

Iedereen is welkom bij De Shuttle. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind zich thuis voelt bij ons en maken daarbij geen enkel onderscheid. Het is belangrijk dat kinderen met respect met elkaar omgaan en zich als een hechte groep gedraagt. Plezier en het competitie gevoel gaan bij ons hand in hand.

Wij hebben een actieve jeugdcommissie die veel organiseert, zoals het vriend/ vriendinnetjes toernooi, het ouder-kind toernooiHalloweenSinterklaasClubkampioenschappen en een badmintonkamp.

Tijdens de trainingen wordt er veel speelmateriaal gebruikt. Zo beschikt De Shuttle over een heus shuttlekanon, aangeefkokers, spinminton, pionnen, springtouwen, dynaband, etc.

Bij De Shuttle zijn de jeugdspelers in 4 groepen opgedeeld. Dit hebben we gedaan op basis van leeftijd in combinatie met recreatief en competitie spelende jeugdleden. In 2016 is een jeugdteam van De Shuttle Nederlands Kampioen geworden in de onder 15 jaar klasse. In 2018 is hetzelfde jeugdteam 3e van Nederland geworden in de onder 19 jaar klasse.

Jeugd recreatieve spelers

Leeftijd: 5 - 18 jaar

Wanneer: dinsdag- en vrijdagavond

Tijd: 18:30 uur tot 20:00 uur

Trainer: Cindy Al

 

Jeugd competitiespelers

Leeftijd: 5 - 18 jaar

Wanneer: dinsdag- en vrijdagavond

Tijd: 18:30 uur tot 20:00 uur

Trainer dinsdag: Jeroen Bleekendaal

Trainer vrijdag: Tamara van der Hoeven

© Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2024 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services