Kom naar onze Bamito FUNdag!

22 mei 2024

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud en heb je zin in een hele sportieve en gezellige ochtend samen met vriendjes en klasgenootjes? Kom dan naar onze gratis Bamito FUNdag op zaterdag 13 juli van 10:00 uur tot 12:00 uur in Sporthal Wormer!

Bamito is een trainingsprogramma speciaal ontwikkeld voor kinderen om kennis te maken met badminton door middel van leuke en uitdagende spelletjes in teamverband. We gaan je leren balanceren, mikken en gooien, je behendigheid en snelheid testen en natuurlijk spelletjes doen met een badmintonracket. Alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud uit de omgeving Wormerland/Zaanstreek zijn van harte welkom om mee te doen, ook als je al lid bent bij ons! Dus neem vooral je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes en klasgenootjes mee! Meedoen is helemaal gratis! Neem jij je sportkleding en schoenen mee? Dan zorgen wij voor lekkere gezonde tussendoortjes. Aan het eind van de FUNdag krijgt iedereen van ons een Bamito diploma mee naar huis als bewijs dat je een écht badmintontalent bent! Nice!

We willen graag weten hoeveel kinderen we kunnen verwachten zodat we alle spelletjes goed kunnen voorbereiden. Vul daarom dit online formulier in als je komt. Zodra dit formulier is ingevuld krijg je van ons een bevestiging via de mail en ben je aangemeld! https://forms.gle/3UpNR2FkPeYribGR8

Laatste nieuws

© Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2024 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services