Update badmintonseizoen 2020/2021

25 juni 2020

Yes, we mogen weer! Vanaf 1 juli is binnensport, onder voorwaarden, weer toegestaan en daar zijn wij ontzettend blij mee. Ons nieuwe seizoen gaat van start op dinsdag 18 augustus 2020!


Samenvatting richtlijnen RIVM per 1 juli 2020

Gisteravond heeft premier Rutte bekendgemaakt dat per 1 juli zowel binnen- als buitensport weer is toegestaan. Binnensportaccommodaties mogen hun deuren weer openen. Er mag weer binnen worden gesport door alle doelgroepen in alle takken van sport. Ook zijn per 1 juli wedstrijden, toernooien en evenementen weer toegestaan, zowel binnen als buiten. Hierbij mag publiek aanwezig zijn.

Het blijft daarbij belangrijk dat er zoveel mogelijk voor en na het sporten door en tot de deelnemers ouder dan 18 jaar anderhalve meter afstand wordt gehouden en dat de hygiënevoorschriften van het RIVM worden nageleefd. Daarnaast moet worden voldaan aan de richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest.


Iedere vrijdagavond tot 21:30 uur spelen!

Op iedere dinsdag- en vrijdagavond zijn de speeltijden als volgt:
Jeugd: van 18:30 uur tot 20:00 uur
Senioren: van 20:00 uur tot 21:30 uur.


Competitie

De wedstrijdschema’s van onze competitieteams zijn bekend (voor 95% definitief) en worden binnenkort online gepubliceerd door de Bond (competitiespelers ontvangen van ons een mailing of houd de website in de gaten). Indien je alvast de dagen/avonden waarop je competitie dient te spelen vrij wilt vragen van werk, stuur dan een mailtje naar Jason. Hij kan je aangeven op welke dagen je naar alle waarschijnlijkheid een competitiewedstrijd hebt. Let op: er kan dus hier en daar nog een wedstrijd worden verplaatst.

Achter de schermen is de Bond druk bezig met hoe de competitiewedstrijden er uit moeten zien in een 1,5 meter samenleving. Tevens gaat de Bond volgend seizoen experimenteren met diverse vormen van competities, zoals alleen dubbels en mixen, competitie voor mensen boven de 35 jaar, doordeweekse competitie, duo competitie en diverse andere vormen. Interessant!

Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Stuur een mailtje naar secretaris.deshuttlewormer@gmail.com.

Laatste nieuws

© Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2024 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services