Tussenstanden senioren competitie

20 november 2018

We zijn officieel op de helft van de competitie, echter voor onze teams geldt dat we in sommige gevallen al 2 wedstrijden meer hebben gespeeld omdat we de thuiswedstrijden die in januari 2019 gepland stonden al vooruit hebben gespeeld.

Hierbij de tussenstanden van onze senioren teams.

Team 1 heeft het zwaar dit seizoen, kopman Jeroen Kool is geblesseerd en hierdoor wordt er steeds met invallers gespeeld. Ieder puntje dat er binnen gehaald wordt is een winst op zich in deze zware poule. Team 2 en team 3 staan beide bovenaan en hebben goed zicht op het kampioenschap. Team 2 sprokkelt iedere wedstrijden de punten bij elkaar ondanks de af en toe opspelende lichamelijke ongemakken.  Team 3 speelt voor het eerst mee bij de senioren in de competitie en doet dit op dezelfde manier als bij de jeugd, namelijk heel veel winnen! Super dat jullie het zo goed doen en nu blijven volhouden!
Team 4 en 6 staan op een 2de plaats en team 5 is een goede middenmoter.  Team 9 moet naar allerlei uithoeken van noord en zuid Holland en heeft het erg zwaar, zij staan op de 7de plaats.

 

Laatste nieuws

© Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2024 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services