SponsorKliks is vanaf nu te gebruiken!

15 januari 2021

Tijdens deze lockdown is het helaas niet mogelijk om te gaan winkelen in de stad of bij de lokale ondernemer. We bestellen massaal online. Wil je onze vereniging GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan online aankopen doet via onze eigen SponsorKlikspagina! Voor jou een kleine moeite, voor ons directe inkomsten! Welke webshops onder andere meedoen en hoe het precies werkt leggen wij hieronder uit.

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan De Shuttle, zonder dat het jou een cent extra kost! Plaats online een bestelling bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd, Booking.com, Bol.com, Coolblue of Greetz (er zijn honderden deelnemende webshops!) en De Shuttle ontvangt hiervoor een percentage van het aankoopbedrag in onze clubkas. En nogmaals, het kost je niets extra!

Als je via de onderstaande link je bestellingen plaatst, krijgen wij commissie:

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?show=all&club=11608&cn=nl&ln=nl

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten zij op onze bankrekening. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteren wij hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch De Shuttle weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor De Shuttle is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert ons dan niets op.

Laatste nieuws

© Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2024 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services