Sponsoring

19 juli 2015

In navolging op de e-mails van afgelopen zomer hebben we meerdere sponsoren en adverteerders bereid gevonden om onze vereniging financieel te ondersteunen. Als sponsoren hebben we : Jolanda’ s Verkleedkisten http://www.verkleedfeestjes.nl/ Dokterspraktijk Van Schie: http://www.docvadis.nl/huisartspraktijkvanschie/index.html Deurman Onderhoud en Service ( Shirt sponsor van team 3). Timmerbedrijf Eshuijs, http://www.timmerbedrijf-eshuijs.nl/ Sponsort ons in de vorm van het maken van een nieuwe prijzenkast voor boven in de kantine. Als nieuwe adverteerders hebben we: Kleding reparatie Wormer http://www.detelefoongids.nl/wormer-kledingreparatie/18517638/5-1/ en Reisburo Apollohttp://www.itactravel.nl/apolloreizen/ . Reisburo Apollo stort op rekening van De Shuttle voor iedereen die namens De Shuttle een reis bij hun boekt een bedrag van €5,=.

Heeft u interesse in een andere vorm van sponsoring van onze vereniging, dan sturen gaan wij graag met u in gesprek over onze uitgebreide sponsormogelijkheden.

Voor nadere informatie, neem contact op met Jeroen Bleekendaal, telefoon 06-10848909 of bleekendaaljeroen@gmail.com . En om een indruk te krijgen van onze vereniging kijk op onze website http://www.deshuttlebadminton.nl

Laatste nieuws

© Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2024 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services