Seizoen 2017-2018

19 augustus 2017

Terwijl het einde van de zomervakantie nadert, zijn vele vrijwilligers van onze vereniging druk in de weer geweest met de voorbereidingen van het komende seizoen. Op dinsdag 29 augustus beginnen we weer met badmintonnen.

De eerste maand van het seizoen staat volledig in het kader van ons 50-jarig bestaan. Op zaterdag 9 september hebben we een opendag van 10.00 tot 16.00 uur. Van 11.00 tot 12.00 uur wordt een clinic gegeven door leden van onze vereniging. Voor de opendag gaan we weer 5000 flyers huis-aan-huis verspreiden om zodoende weer nieuwe leden te werven. De flyers worden gesponsord door Bennis Uitvaart en Sport en Vrije Tijd. Help ons met het verspreiden van de flyers en geef je hiervoor op bij Jolanda Paap (jolandapaap@live.nl).

Op dinsdag 12 september begint onze feestweek met een toernooi en op vrijdag 15 september is er een 6-kamp. Op zaterdag 16 september gaat de jeugd lasergamen en paintballen en s’ avonds vanaf 19.30 uur is er een feest dat gehouden wordt in het clubgebouw van De Zwetplassers.

 

Training

Bekijk hier de trainingstijden en -dagen van jeugd recreanten, jeugd competitiespelers, senioren recreanten en senioren competitiespelers.

 

Competitie

Vanaf heden is het speelschema van de competitie definitief. Toernooi.nl is te allen tijde leidend. Houd deze website dus altijd aan voor de meest recente speelschema’s. Via onze pagina Teams kun je het speelschema van ieder team bekijken.

Laatste nieuws

© Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2024 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services