Schrijf je in voor het Open Matchpoint Toernooi

29 oktober 2019

Net als vorige keer organiseert badmintonvereniging Matchpoint het Open Matchpoint Toernooi, dit keer op 1 februari 2020. Gelijk aan de afgelopen editie is dat inschrijven alleen mogelijk is op seniorenniveau. Je hebt de keuze om in te schrijven voor twee onderdelen.

Datum: Zaterdag 1 februari 2020

Locatie: Sporthal Wormer

Tijd: 09:00 uur – 18:00 uur (met mogelijkheid tot nazitten en eten)

Kosten per onderdeel: €7,00

Maximaal aantal onderdelen: 2

Er wordt gespeeld volgens de regels van het Zwitsers ladder systeem. Dit houdt in dat je de hele dag op je eigen niveau partijen speelt. Ook speel je niet twee keer tegen dezelfde tegenstander. Gedurende de dag vallen er dus geen teams uit. De koppels die over de hele dag gezien het best gepresteerd hebben winnen een prijs. De wedstrijden worden niet op tijd gespeeld, maar volgens het best of three systeem.

Als je mee wil doen vraagt Matchpoint je om het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Graag inleveren bij Mitchell Robinson, Jasper Kraakman of Annewill van Waarden (redactie@bvmatchpoint.nl). Het verschuldige bedrag kan worden overgemaakt op NL15INGB0002678405 t.n.v. BV Matchpoint o.v.v. OMT 2020 + [eigen naam].

Inschrijven kan tot en met vrijdag 24 januari 2020 of tot het maximaal aantal spelers is bereikt.

Via deze link kun je je inschrijven.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de organisatie via redactie@bvmatchpoint.nl.

Laatste nieuws

© Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2024 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services