Opties en mogelijkheden vervolg badmintonseizoen

14 maart 2022

Zoals jullie weten wordt onze badmintonhal momenteel gebruikt voor de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne. Dit betekent dat, na corona, nu de opvang van vluchtelingen ons belemmert om te badmintonnen (ondanks dat het heel fijn is dat deze mensen veilig onderdak hebben!). Badmintonnen in onze sporthal is daarom voorlopig niet meer mogelijk! Het bestuur is de laatste dagen heel druk bezig geweest om alternatieve locaties te regelen. We hebben zelfs overleg gehad met de burgemeester en het crisisteam van Wormerland om jullie een passende oplossing te bieden om te kunnen blijven badmintonnen.

Wij hebben een aantal opties en mogelijkheden weten te vinden en hebben dankzij jouw input geïnventariseerd waar leden gebruik van willen maken. Aan alle betrokken leden die vòòr 13 maart het formulier, dat per mail is toegestuurd, hebben ingevuld: dankjewel! Voor een aantal opties was het namelijk handig om een inschatting te kunnen maken of we de huur moeten laten door gaan.

Goed om alvast te weten: De laatste thuiswedstrijd van de competitie, voor zowel jeugd als senioren, gaat op 20 maart 2022 gespeeld worden vanaf 10:00 uur in Sportcomplex Trias! (Saendelverlaan 2 in Krommenie). Tegenstanders zijn op de hoogte gesteld.

Laatste nieuws

© Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2024 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services