Mixtoernooi BC De Harpoen

29 oktober 2018

Zondag 24 maart 2019 organiseert BC De Harpoen wederom het gezellige mixtoernooi en zoals iedereen inmiddels van De Harpoen gewend is met een geweldig buffet als afsluiting.

Heb jij vorig jaar deelgenomen en wil je dit jaar weer meedoen? Dat kan! Wij kijken er naar uit om weer te genieten van alle gezelligheid en sportieve deelnames. De Shuttle is altijd met veel mixduo’s vertegenwoordigd, van recreanten tot competitiespelers.

Vanaf heden is de inschrijving voor het toernooi opengesteld en kun je jezelf via de website van De Harpoen opgeven. Doe dit wel snel want bij maximaal 60 koppels sluit de inschrijving!

Je kunt je als duo aanmelden in de volgende speelsterktes: A (5e divisie – veren), B (6e divisie – veren), C (7e divisie – veren), D (8e divisie – nylon), E (9e divisie – nylon) en F (recreanten – nylon)

Nieuw dit jaar is dat je na het invullen van je gegevens het inschrijfgeld direct kunt betalen via iDeal. Zodra jouw betaling binnen is ontvang je een bevestiging en ben je ingeschreven. De inschrijving en betaling gaan per koppel. De bedragen zijn voor de klassen die met veren shuttles spelen €55,00 en voor de klassen die met nylon shuttles spelen €50,00 per koppel (inclusief buffet).

Wij kijken uit naar weer een gezellige en vooral sportieve dag en hopen ook jou weer te zien.

Laatste nieuws

© Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2024 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services