Kom passen en bestel jouw clubshirt in onze nieuwe webshop!

15 juni 2023

Het heeft lang geduurd, maar we hebben eindelijk een goede leverancier gevonden die kan voldoen aan onze wensen voor een nieuw clubshirt ! Het was namelijk heel lastig om een bedrijf te vinden die zowel sublimatie als een fijne pasvorm kon aanbieden. En dankzij sublimatie kunnen we jullie een heel gaaf shirt met eigen ontwerp aanbieden dat voor altijd in onze collectie kan blijven! De laatste hand wordt inmiddels gelegd aan het ontwerp, dus dat wordt binnenkort aan jullie gepresenteerd.

We hebben inmiddels een box met passhirts ontvangen. De maten komen goed overeen met de maat die je normaal gesproken ook draagt. We willen alle leden evengoed de gelegenheid geven om een shirt te komen passen, zodat je zeker weet dat het nieuwe clubshirt lekker zit! Speel je volgend seizoen competitie? Dan is een clubshirt verplicht . Speel je geen competitie, maar wil je wel graag een clubshirt? Ook dan ben je van harte welkom om te komen passen of direct te bestellen!

Wanneer : donderdag 22 juni
Hoe laat : tussen 19:30 uur en 20:30 uur
Waar : Jolanda’s Verkleedkisten (Dorpsstraat 268, Wormer)

Dit zijn de maten die je kunt passen:
Jeugd : 128 – 140 – 152 – 164
Heren : S – M – L – XL – 2XL – 3XL
Dames : XS – S – M – L – XL – 2XL – 3XL

De kosten van een clubshirt:
Jeugd : 25 euro
Heren/Dames : 30 euro

Bestellen kan vanaf vandaag in onze nieuwe webshop: https://deshuttlebadminton.company.site/

Ben je nou niet in de gelegenheid om op die avond te passen, maar wil je dit wel? Stuur dan even een berichtje. Houd er rekening mee dat we voor 1 juli alle bestellingen van in ieder geval alle competitiespelers binnen willen hebben!

Laatste nieuws

┬ę Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2024 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services