Gemeente Wormerland beëindigt opvang vluchtelingen in Sporthal Wormer

25 mei 2022

We kunnen vanaf 15 juli weer gebruik maken van onze eigen sporthal aan de Spatterstraat in Wormer. De crisisnoodopvang zal na vijf maanden namelijk sluiten. De gemeente Wormerland maakt binnenkort bekend waar de opvang van vluchtelingen gaat worden voortgezet.

Daar waar de sporthal maandenlang diende als een kortlopende opvangplek met meer dan 150 bedden, wordt in juli weer plaatsgemaakt voor het verenigingsleven. De voorbereidingen voor een plan B kunnen de prullenbak in en het bestuur kan zich volledig focussen op het nieuwe seizoen dat eind augustus 2022 van start gaat. Denk bijvoorbeeld aan de uitrol van ons nieuwe clubshirt, organiseren van een open avond om nieuwe leden te werven, voorbereidingen treffen voor een nieuw competitieseizoen, trainingen bedenken, brainstormen over leuke activiteiten, maar voornamelijk hoe we badmintonnen bij De Shuttle nóg leuker, beter, sneller, gezelliger en grootser kunnen maken! Blijf dus vooral de website, mailtjes en social media in de gaten houden. Voor een aantal leden gaat het seizoen gewoon door: De Shuttle 6 gaat op 18 juni in Alphen a/d Rijn tijdens de voorrondes strijden voor een ticket voor het NK Teams!

Laten we hopen dat seizoen 2022/2023 een seizoen wordt zonder onderbrekingen en iedere dinsdag en vrijdag de hal weer vol staat met badmintonners ;-)!

Laatste nieuws

© Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2024 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services