Anouck Bos

29 april 2023

Hallo allemaal,

Vanaf seizoen 2023/2024 ga ik training geven aan de recreanten en enkele competitieteams. Ik zal me voorstellen aan degenen die mij nog niet kennen. Mijn naam is Anouck Bos, maar ik ben geboren als Anouck Bleekendaal en dus kreeg ik het badmintonnen met de paplepel ingegoten. In mijn tijd mocht je pas lid worden in het seizoen dat je 8 werd, maar ik had uiteraard al menig uurtje in de sporthal doorgebracht. Na een jaar of 3 heb ik een uitstapje gemaakt naar Swish omdat ik in Krommenie woonde en mijn vriendinnetjes daar gingen badmintonnen. 8 jaar later was ik weer terug op het honk. In totaal heb ik 27 jaar gebadmintond, omdat ik blessures kreeg en ondertussen mama was geworden ben ik gestopt met badmintonnen. Ik heb daarna Latin Dance gedaan en tegenwoordig doe ik Keep fit/Aerobics bij Lycurgus.

Uiteraard heeft mijn hele gezin gebadmintond. Mijn zoon Jerry hield het gauw voor gezien, man Patrick heeft het 5 jaar volgehouden maar Lisanne speelt inmiddels ook al bijna 15 jaar bij De Shuttle.

Ik heb nog geen ervaring met training geven, maar de proeftraining die ik in maart heb gegeven, smaakte naar meer. Ik heb enorm veel zin in deze uitdaging en kijk ernaar uit om er met jullie een mooi seizoen van te maken.

Laatste nieuws

┬ę Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2024 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services