Clubkampioenschappen 2019 (senioren)

22 februari 2019

De senioren clubkampioenschappen van 2019 worden gespeeld op dinsdag 9 april (20:00 uur tot 21:30 uur), vrijdag 12 april (20:00 uur tot 22:00 uur) en zaterdag 13 april (13:00 uur tot 17:00 uur).

Als je niet kunt komen, geef dan van te voren afbericht, zodat je tegenstander niet voor niets naar de hal komt. Indien je één van deze wedstrijddagen niet kunt spelen is er geen mogelijkheid tot inhalen. Iedereen wordt tijdig op de hoogte gebracht wanneer je moet spelen. Als je er niet bent heb je de partij verloren.

Aangezien we de hal op zaterdag 13 april extra huren zitten hier kosten aan verbonden welke helaas buiten het budget vallen. Daarom vragen we van iedere deelnemer een eigen bijdrage van €5,00.

Alle wedstrijden worden gespeeld volgens de reguliere telling en om twee gewonnen sets. Je kunt er voor kiezen om de wedstrijd hard op te tellen of je kunt iemand vragen om te tellen.

Iedereen mag zich inschrijven voor drie onderdelen (enkel, dubbel en gemengd dubbel) en in de volgende categorieën:

Categorie A: 5e, 6e en 7e divisie competitie

Categorie B: 8e en 9e divisie competitie

Categorie C: Recreantenspelers

Het inschrijfformulier is reeds aan iedereen in de hal uitgedeeld en bij deze ook digitaal. Het inschrijfformulier kan worden ingeleverd bij Jeroen Bleekendaal, Jeroen Kool en Eugene Dreuning.

Rondom en op de wedstrijddagen zijn dit ook jullie contactpersonen voor vragen en wedstrijdbriefjes.

Wij hopen op veel aanmeldingen en spannende partijen!

Met vriendelijke groet,
De Shuttle

Jeroen Bleekendaal
Jeroen Kool
Eugene Dreuning

Laatste nieuws

© Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2024 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services