Badminton Festivals!

22 mei 2019

Zien wij jou binnenkort bij één van de Badminton Festivals? Je bent van harte welkom met je familie, vrienden en vriendinnen. Of gewoon in je eentje, want bij de Badminton Festivals powered by Decathlon ontmoet je vele andere enthousiaste sportliefhebbers! Dus kom en bezoek gratis één van de Badminton Festivals en maak kennis met AirBadminton! Badminton Festivals is een initiatief van Badminton Nederland (badmintonbond).

 

AirBadminton

De Badminton Festivals bieden een uitstekend platform om kennis te maken met AirBadminton, een nieuwe stoere sport waaraan je meteen verslaafd raakt en die de hele wereld verovert. Nederland is een van de eerste landen waar AirBadminton als officiële sport gespeeld wordt, dus mis het niet! Iedereen kan het doen. Zelfs ook als je nog nooit gewoon badminton hebt gespeeld.

Bruisend & Sportief!

We hebben nog veel meer verrassingen in petto tijdens de Badminton Festival dagen. Wat dacht je van demonstraties van onze Nederlandse toppers, clinics, toernooien, food en (ook voor de kleintjes) veel FUN!

10 redenen waarom JIJ absoluut naar het Badminton Festival komt:
Je houdt van sporten
Je houdt van gezelligheid
Je bent gek op uitdagingen;
Je wilt een nieuwe coole sport uitproberen;
Je houdt wel van een feestje;
Je houdt van buiten sporten;
Je houdt van lekker en gezond eten;
Je vindt het fijn om samen met je familie en/ of vrienden iets leuks te doen;
Je wilt superleuke mensen ontmoeten;
Na afloop wil je moe maar zó ontzettend voldaan zijn!

Locaties

De Badminton Festivals worden op verschillende locaties en dagen georganiseerd in heel Nederland. Bekijk hieronder de aankomende evenementen!

Laatste nieuws

© Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2024 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services