Tamara van der Hoeven is onze nieuwe competitietrainer!

29 maart 2023

We zijn blij te kunnen vermelden dat Tamara van der Hoeven vanaf volgend seizoen onze nieuwe competitietrainer is! De proeftraining vonden we allebei erg geslaagd en daarom hebben we besloten met elkaar verder te gaan.

  • Tamara van der Hoeven
    Tamara van der Hoeven

Ik ben Tamara van der Hoeven, 25 jaar en moeder van een prachtige dochter. Samen met mijn vriend woon ik in Wormerveer. Ik werk op een kinderdagverblijf in Wormer. Momenteel volg ik een opleiding tot fotograaf.

Jarenlang heb ik op hoog niveau badminton gespeeld (meerdere keren Nederlands Kampioen Jeugd) en als klap op de vuurpijl in het jaar 2020 landskampioen geworden. Na twee jaar probeer ik het badmintonnen weer een beetje op te pakken. Daarom lijkt het mij erg leuk om jullie volgend seizoen training te gaan geven, mijn ervaringen met jullie te delen, maar vooral ook plezier met elkaar te maken! Ik zie jullie snel in augustus!

Groetjes Tamara

Laatste nieuws

┬ę Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2024 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services
Tamara van der Hoeven

Ik ben Tamara van der Hoeven, 25 jaar en moeder van een prachtige dochter. Samen met mijn vriend woon ik in Wormerveer. Ik werk op een kinderdagverblijf in Wormer. Momenteel volg ik een opleiding tot fotograaf.

Jarenlang heb ik op hoog niveau badminton gespeeld (meerdere keren Nederlands Kampioen Jeugd) en als klap op de vuurpijl in het jaar 2020 landskampioen geworden. Na twee jaar probeer ik het badmintonnen weer een beetje op te pakken. Daarom lijkt het mij erg leuk om jullie volgend seizoen training te gaan geven, mijn ervaringen met jullie te delen, maar vooral ook plezier met elkaar te maken! Ik zie jullie snel in augustus!