Schrijf je in voor het 8e ABC’14 Mixtoernooi

1 november 2019

Op zondag 2 februari 2020 organiseert ABC’14 voor de 8e keer het Mixtoernooi in de Breedtesporthal te Almere. Het toernooi is een side-event van het NK Badminton 2020. Dit betekent dat alle spelers die meedoen gratis naar de finales van het NK kunnen kijken tussen de wedstrijden door.

Aan het toernooi mogen spelers van alle niveau’s meedoen. Recreanten kunnen inschrijven in de categorie 8e/9e Divisie, landelijke spelers in de categorie t/m 4e Divisie. En daar tussenin ieder op zijn eigen niveau. De inschrijving voor het toernooi is inmiddels geopend. Inschrijven doe je via deze link.

De inschrijving sluit op 25 januari 2020 of als het maximale aantal koppels van 60 is bereikt. Als je aan dit toernooi mee wil doen, schrijf je dan zo snel mogelijk in. De kosten voor het toernooi bedragen €12,50 per persoon.

De organisatie van het Mixtoernooi wil dat iedereen zoveel mogelijk kan spelen en daarom worden alle wedstrijden in poulevorm gespeeld. Ze streven ernaar om iedereen 5 á 6 wedstrijden te laten spelen.

Voor vragen: toernooi@abc14.nl.

Laatste nieuws

© Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2024 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services