Organiseer een clinic tijdens Wormerse Sportweek! (17 juni 2020)

10 maart 2020

De Wormerse Sportweek is een verenigingendag voor kinderen uit groep 5 en 6. Het is de bedoeling dat kinderen zich kunnen inschrijven voor twee clinics om op deze manier kennis te maken met verschillende sporten in de omgeving Wormerland. Na meer dan 10 jaar de organisatie van het stukje badminton op zich te hebben genomen, willen Cindy, Jeroen en Jeroen het stokje graag overdragen aan iemand anders. Vind jij het leuk om dit alleen of samen met iemand op te pakken?!

Mocht je informatie willen hebben over het programma wat we altijd doen, kun je dat opvragen bij Jeroen Bleekendaal.


Bericht organisatie Wormerse Sportweek:

De Wormerse Sportweek is dit jaar van 15 t/m 19 juni 2020. De verenigingendag waarvoor De Shuttle in aanmerking komt is op woensdag 17 juni 2020.

Het zou fantastisch zijn als we kinderen uit groep 5/6 met zoveel mogelijk verschillende sporten in aanraking kunnen laten komen. Vandaar de vraag of jij het leuk vindt om op deze dag in twee rondes een clinic kan geven, meteen een mooie promotie voor De Shuttle!

Het gaat om twee rondes van ongeveer 75 minuten, waarin twee verschillende groepen kinderen de clinic komen volgen onder begeleiding van een groepsleerkracht.

De eerste ronde is van +/- 9:00 – 10:15 uur.
De tweede ronde (na de wissel) is dan van +/- 10:45 – 12:00 uur.

Hoe meer enthousiaste aanbieders we hebben, hoe kleiner we de groepen kunnen maken. We streven naar groepen van 20-24 kinderen, maar het liefst worden de groepen nog kleiner.

We proberen alle sporten in en rondom Wormer aan bod te laten komen, zodat kinderen weten wat er allemaal is. Het zou daarom fantastisch zijn als u ook iets zou kunnen betekenen.

Samen maken we ook dit jaar weer een succes van de Wormerse Sportweek.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan hoor ik dat graag.

Laatste nieuws

© Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2024 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services