Gezellige afsluiting van het seizoen

24 mei 2023

De laatste speelweek van het seizoen is helaas al weer aangebroken, maar onze jeugdcommissie én feestcommissie hebben ervoor gezorgd dat we het gezellig hebben kunnen afsluiten! De trainers Cindy en Jeroen hebben voor de training met de jeugdtrainingsgroep ‘vet’ gezellig en lekker frituur gegeten boven in Het Heinen Huis! Daarna hebben ze onder leiding van de overige jeugdcommissieleden, bestaande uit Lysa, Iris en Lisanne, diverse spelletjes gedaan met een leuk presentje die ze mee naar huis konden nemen. Daarnaast kroonden Co en Tygo zich tot spelers van het seizoen!

De senioren maakten zich daarna, onder leiding van onze feestcommissie, bestaande uit Cynthia, Serra en Melanie, op voor een snel onderling toernooitje waarbij iedereen individueel z’n punten moest bijhouden. Na iedere vijf minuten werden de punten geteld en werden de spelers opnieuw verdeeld over de banen door middel van een cijfer wat stond geschreven op de dop van de shuttle. De winnaar bij de recreantengroep was Ans en bij de competitie spelende groep Iris!

De allerlaatste speelavond van het seizoen is aanstaande vrijdag en die spelen we gewoon als vanouds weer in de hal met de blauwe vloer. Houdt de agenda op de website goed in de gaten, want binnenkort publiceren we de planning voor volgend seizoen.

Laatste nieuws

© Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2024 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services