DV Team- Thumbnails

Our Awesome Team

Illum admodum quibusdam, ita sunt praetermissum, tamen excepteur nam singulis te quae consequat e firmissimum, quis iudicem e probant do quorum litteris eu excepteur ut doctrina ut incurreret e irure consequat hic anim veniam. Excepteur magna nulla nescius irure. Ab et aute cillum velit ea quibusdam eram appellat consequat. Iudicem tamen quid hic quid ex quo varias ea esse, ex tamen a magna.

© Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2022 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services
Esthers Boekhouding
Recreatieterrein Ketelhof
Esther Roode
Penningmeester

Hoi allemaal,

Ik ben Esther Roode-de Jong en vanaf seizoen 2022-2023 ben ik de nieuwe penningmeester als opvolger van Wim.

Ik badminton al vanaf mijn 10e. Ik ben ooit begonnen bij Mavis bij de Wadden in Koog aan de Zaan (38 jaar terug…), daarna heb ik een blauwe maandag bij O.D.S. in Zaandam gespeeld. Daar moest ik stoppen i.v.m. een arm/schouderblessure, waardoor ik jarenlang niet heb kunnen spelen.

Toch heb ik mijn liefde voor badminton kunnen doorgeven aan mijn kinderen. Zij spelen al een aantal jaar bij De Shuttle en sinds maart 2022 ben ik zelf ook weer begonnen.

Verder heb ik een grote passie voor cijfers en hoefde ik dus niet lang na te denken over de vraag of ik penningmeester bij De Shuttle wilde worden!

Dus voor alle financiële vragen kun je bij mij terecht. Het e-mailadres blijft vertrouwd: penningmeester.deshuttlewormer@gmail.com.

Isa van der Meer
Wedstrijdsecretaris

Hoi, ik ben Isa van der Meer, 19 jaar en speel sinds mijn 8e badminton bij De Shuttle. Toen ik 10 was ben ik ook competitie gaan spelen. In het seizoen 2022/2023 speel ik competitie in team 3.

Ik ben gevraagd om wedstrijdsecretaris te worden en heb ja gezegd! Mijn werkzaamheden hierbij zijn, onder andere, het contact houden met de bond, controleren of iedereen de standen op tijd invult en verder kunnen jullie mij vragen stellen over de competitie.

E-mail: Isavdmeer@live.nl

Stichting Honig Laanfonds
Reisbureau Apollo
Jolanda’s Verkleedkisten
Huisartspraktijk F.J. van Schie