DV Team – Grid

Goalkeepers

 • Esther Roode
  Esther Roode
  Penningmeester
 • Jeroen Bleekendaal
  Jeroen Bleekendaal
  Voorzitter
 • Jason Harwijne
  Jason Harwijne
  Secretaris

Defenders

Midfielders

Attackers

© Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2024 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services
Esther Roode
Penningmeester

Hoi allemaal,

Ik ben Esther Roode-de Jong en vanaf seizoen 2022-2023 ben ik de nieuwe penningmeester als opvolger van Wim.

Ik badminton al vanaf mijn 10e. Ik ben ooit begonnen bij Mavis bij de Wadden in Koog aan de Zaan (38 jaar terug…), daarna heb ik een blauwe maandag bij O.D.S. in Zaandam gespeeld. Daar moest ik stoppen i.v.m. een arm/schouderblessure, waardoor ik jarenlang niet heb kunnen spelen.

Toch heb ik mijn liefde voor badminton kunnen doorgeven aan mijn kinderen. Zij spelen al een aantal jaar bij De Shuttle en sinds maart 2022 ben ik zelf ook weer begonnen.

Verder heb ik een grote passie voor cijfers en hoefde ik dus niet lang na te denken over de vraag of ik penningmeester bij De Shuttle wilde worden!

Dus voor alle financiële vragen kun je bij mij terecht. Het e-mailadres blijft vertrouwd: penningmeester.deshuttlewormer@gmail.com.

Jeroen Bleekendaal
Voorzitter

Ik ben Jeroen Bleekendaal. Ik geef 33 jaar training bij de Shuttle. Ik ben begonnen als recreantentrainer voor de senioren en momenteel geef ik de jeugd competitiespelers training.

Training geven vind ik heel leuk: om lekker de interactie met de spelers te hebben en mijn ideeën over hoe badminton gespeeld moet worden over te brengen. Ik probeer de trainingen heel afwisselend te houden, waar hard werken zeker bij hoort, maar ook veel techniek en tactiek. Om iets goed aan te leren is er veel herhaling nodig. Dit probeer ik zo te doen, zodat de spelers niet door hebben dat ze” weer” hetzelfde aan het trainen zijn.

Zelf speel ik competitie. Ik heb 28 jaar in het eerste team gespeeld en nu speel ik in het 2de team. Ik heb mijn trainersdiploma: Sportleider 3.

Ik heb ook training gegeven bij Zaanstad, ’t Vennewater, HHW en Bavio. Tevens ben ik ook voorzitter en maak ik deel uit van de jeugdcommissie.

E-mail: voorzitter.deshuttlewormer@gmail.com

Jason Harwijne
Secretaris

Ik ben Jason, 28 jaar oud en speel al meer dan 16 jaar badminton en competitie bij De Shuttle.

In het seizoen 2016/2017 ben ik begonnen als secretaris. Dit houdt in dat ik, in samenwerking met het bestuur, alle vormen van communicatie (mail, WhatsApp, social media, maar ook persoonlijk contact) optimaal laat verlopen. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor allerlei vragen en coördineer ik samen met Eugène de aan- en afmeldingen van onze leden. Daarnaast zorg ik voor professionalisering van de vereniging in de vorm van passende content, nieuwe ideeën bedenken en deze doorvoeren. Vanaf seizoen 2015/2016 tot en met 2021/2022 ben ik ook nog wedstrijdsecretaris geweest.

E-mail: Secretaris.deshuttlewormer@gmail.com