DV Team – Grid

Goalkeepers

 • Wim Villano
  Wim Villano
  Penningmeester
 • Jeroen Bleekendaal
  Jeroen Bleekendaal
  Voorzitter
 • Jason Harwijne
  Jason Harwijne
  (Wedstrijd)Secretaris

Defenders

Midfielders

Attackers

© Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2022 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services
Wim Villano
Penningmeester

Hallo, ik ben de penningmeester van de vereniging. Al meer dan 30 jaar speel ik badminton bij De Shuttle, waarvan al 27 jaar competitie. Het badmintonvirus heb ik ook op mijn zoons weten over te brengen en zij zijn ook lid en spelen competitie bij de jeugd.

Mocht je een vraag hebben op financieel of ander gebied, neem gerust contact met mij op. Kom naar mij toe in de zaal of mail me. Zie je in de sporthal!

E-mail: Penningmeester.deshuttlewormer@gmail.com

Jeroen Bleekendaal
Voorzitter

Ik ben Jeroen Bleekendaal. Ik geef 28 jaar training bij de Shuttle. Ik ben begonnen als recreantentrainer voor de senioren en momenteel geef ik de jeugd competitiespelers training.

Training geven vind ik heel leuk: om lekker de interactie met de spelers te hebben en mijn ideeën over hoe badminton gespeeld moet worden over te brengen. Ik probeer de trainingen heel afwisselend te houden, waar hard werken zeker bij hoort, maar ook veel techniek en tactiek. Om iets goed aan te leren is er veel herhaling nodig. Dit probeer ik zo te doen, zodat de spelers niet door hebben dat ze” weer” hetzelfde aan het trainen zijn.

Zelf speel ik competitie. Ik heb 28 jaar in het eerste team gespeeld en nu speel ik in het 2de team. Ik heb mijn trainersdiploma: Sportleider 3.

Ik heb ook training gegeven bij Zaanstad, ’t Vennewater, HHW en Bavio. Tevens ben ik ook voorzitter en maak ik deel uit van de jeugdcommissie.

E-mail: Bleekendaaljeroen@gmail.com

Jason Harwijne
(Wedstrijd)Secretaris

Ik ben Jason, ben 25 jaar oud en speel al 14 jaar badminton bij De Shuttle. Ik speel ook competitie in Team 1.

In het seizoen 2015/ 2016 ben ik begonnen als wedstrijdsecretaris. Mijn werkzaamheden verschillen van het invoeren van de competitiestanden tot het onderhouden van contact met de Badmintonbond. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor iedereen omtrent vragen over de competitie.

In het seizoen 2016/ 2017 ben ik begonnen als secretaris. Dit houdt in dat ik, in samenwerking met het bestuur, alle vormen van communicatie (mail, social media, maar ook persoonlijk contact) optimaal laat verlopen. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor allerlei vragen en coördineer ik de aan- en afmeldingen van onze leden.

E-mail: Secretaris.deshuttlewormer@gmail.com