[JEUGD] Kom je niet trainen? Graag afmelden bij trainer!

10 februari 2022

Sinds we dit jaar weer mogen badmintonnen is de opkomst bij de jeugd helaas erg laag. Waarschijnlijk heeft dit veelal met besmettingen en quarantaineverplichtingen te maken.

Wij, als trainers van de jeugd, zouden graag willen weten wie er op de betreffende dinsdag- of vrijdagavond komt trainen. Hiervoor willen we jullie als ouders/verzorgers vanaf heden verzoeken om de spelers af te melden bij de desbetreffende trainer.

Via welk telefoonnummer je (of je kind) kunt afmelden, vind je terug in de mailing. Niet ontvangen? Mail dan naar de secretaris.

Als wij op de hoogte zijn van het aantal kinderen dat komt trainen, kunnen we hier van tevoren ons programma op aanpassen. Wij maken voor iedere training namelijk een programma waar we rekening houden met een volledige opkomst. Daarnaast zetten we begeleiders in om alle spelers evenveel aandacht te kunnen geven. Wij huren namens de club de sporthal en bij een beperkte opkomst kunnen we er voor kiezen om niet de hele hal te huren, dat levert ons een besparing op.

Wij hopen dat er zo min mogelijk afmeldingen komen, want ook in de periodes dat het druk is met school blijft sporten heel belangrijk en gaat het juist voor betere prestaties zorgen! Probeer de kinderen ook te motiveren om te gaan trainen, ook als ze geen zin hebben. Wij zijn er tenslotte ook!

Laatste nieuws

┬ę Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2024 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services