Trainers

 • Cindy Al
  Cindy Al

Recreanten jeugd

Iedere dinsdag en vrijdag t/m einde seizoen.

 • Ronald van Tunen
  Ronald van Tunen

Competitie jeugd

Iedere vrijdag t/m januari 2021.

 • Jeroen Kool
  Jeroen Kool

Ondersteunend

 • Jeroen Bleekendaal
  Jeroen Bleekendaal

Iedere dinsdag t/m einde seizoen.

Iedere vrijdag van februari 2021 t/m einde seizoen.

© Badmintonvereniging De Shuttle | 2017-2020 | Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Sjoerd Conijn Services
Cindy Al

Mijn naam is Cindy Al en ik geef badmintontraining aan onze nieuwe jeugdleden vanaf 5 jaar. Ik speel competitie in de eerste klasse. Tevens ben ik jeugdvoorzitter en zit in de jeugdcommissie en het bestuur van De Shuttle.

Het leuke aan training geven aan recreantenjeugd is dat de meeste kinderen in het begin erg onzeker zijn over wat zij kunnen. Na een aantal trainingen zie je al veranderingen: Ze kunnen serveren, shuttles terugslaan, zo snel kan het gaan!

Wat ik het belangrijkste vind is het plezier in badminton en het samen sporten en elkaar accepteren. Het is niet alleen training geven, maar ook verder kijken naar wat je kan betekenen voor de spelers. Als ik ervoor kan zorgen dat spelers met plezier komen badmintonnen en moe maar voldaan weer naar huis gaan is mijn training weer geslaagd!

Verder over mij:
Ik woon in Wormer, heb één zoon, twee dochters en een kleindochter. Mijn werk is in Limmen, waar ik gastvrouw ben in een verzorgingshuis. Hobby’s zijn, hoe kan het ook anders, badminton, wandelen en lezen.

Wil je meer weten over de trainingen dan kun je mailen naar het onderstaande e-mailadres.

Hopelijk tot snel in de sporthal!

E-mail: Rolise@hetnet.nl

Ronald van Tunen

Ik ben Ronald van Tunen, ik heb 1 broer en woon in Uitgeest. Ik heb 45 jaar in Heemskerk gewoond en daar ook lang badminton gespeeld. Ik speelde een paar jaar bij Swish en nu bij ’t Vennewater. In 1998 heb ik de trainerscursus afgerond en dat was eigenlijk een nieuwe waarbij men niet eerst techniek aanleerde, maar eerst spelers liet overslaan met een shuttle en daarna o.a. techniek bijschaven. Als trainer heb ik training gegeven in Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo en Zaandam. Ik heb er komend seizoen zin in!

Jeroen Kool

Ik ben Jeroen en ben 38 jaar en ik woon sinds kort in Wormer. Ik heb eerst 7 jaar gevoetbald voordat ik op badminton ging. Ik speel nu 24 jaar badminton.

In het begin heb ik bij ODS gespeeld en na 4 jaar kwam ik bij De Shuttle spelen. Ik help nu ongeveer 15 jaar als assistent bij de jeugd en zit in de jeugdcommissie, dit doe ik met veel plezier.

Ik speel al 20 jaar competitie bij De Shuttle en ik speel in Team 1. Naast het badminton werk ik fulltime als magazijnmedewerker.

Jeroen Bleekendaal

Ik ben Jeroen Bleekendaal. Ik geef 28 jaar training bij de Shuttle. Ik ben begonnen als recreantentrainer voor de senioren en momenteel geef ik de jeugd competitiespelers training.

Training geven vind ik heel leuk: om lekker de interactie met de spelers te hebben en mijn ideeën over hoe badminton gespeeld moet worden over te brengen. Ik probeer de trainingen heel afwisselend te houden, waar hard werken zeker bij hoort, maar ook veel techniek en tactiek. Om iets goed aan te leren is er veel herhaling nodig. Dit probeer ik zo te doen, zodat de spelers niet door hebben dat ze” weer” hetzelfde aan het trainen zijn.

Zelf speel ik competitie. Ik heb 28 jaar in het eerste team gespeeld en nu speel ik in het 2de team. Ik heb mijn trainersdiploma: Sportleider 3.

Ik heb ook training gegeven bij Zaanstad, ’t Vennewater, HHW en Bavio. Tevens ben ik ook voorzitter en maak ik deel uit van de jeugdcommissie.

E-mail: Bleekendaaljeroen@gmail.com